<< Terug naar het overzicht

Share on Facebook Ga naar de webshop


Onze andere website’s

Xenses International

Beoordeel deze shop

(Aantal stemmen: 11 )
Over: Xenses

Xenses is passie! Dé exclusieve online boutique voor sensuele en geraffineerde verleiding, het (her)ontdekken van passie en de viering van schoonheid, liefde en erotiek zonder taboes.

Mijn eigen passie, gedrevenheid en liefde voor luxe, schoonheid en het bijzondere vindt u terug in alle prachtige producten, ze zijn met zorg voor u geselecteerd om u te verwennen en vooral ook te verrassen met het allerbeste op erotisch gebied. Met liefde voor handgemaakte (artisan) producten, deel ik in mijn boutique de mooiste creaties van kunstenaars met u. Werk van getalenteerde kunstenaars, vaak geschoold aan de meest prestigeuze instituten wereldwijd. 

Xenses is opgericht om u te helpen met het verwennen en genieten van elkaar en met het ontdekken wat uw passies zijn, door het aanbieden van een breed, uniek en zeer exclusief assortiment om uw fantasie te prikkelen. Naast het platform voor kunstenaars, vindt u bij Xenses ook gewaagde collecties van bekende en vooral ook nieuwe, trendsettende ontwerpers vanuit de hele wereld.  Ontdek couture en designer lingerie, spannende clubwear, prikkelende boudoir accessoires, fantasievolle bondage, stijlvolle pleasures, geurige essentials, prachtige art en sexy cadeaus.

Al uw bestellingen worden met de hand verpakt als elegant cadeau en zijn samen met de gratis verzending door heel Europa een persoonlijk geschenk van mij aan u.  U kunt ook een cadeauberichtje toevoegen voor uw geliefde, partner, dom of sub.

Het is mijn persoonlijke missie om geliefden dichter bij elkaar te brengen met vernieuwende en luxe erotiek, om vrouwen te laten genieten van hun eigen sensualiteit; 'de innerlijke godin vrij te laten' en zich begeerd te laten voelen door hun geliefde. Het samen verkennen van passie en intimiteit, lust en sluimerende verlangens en het doorbreken van de eigen taboes voor de verrijking van de intieme lifestyle is een prachtige ervaring die ik iedereen wil meegeven.

Ontstijg het alledaagse met Xenses 'From the Ordinary to the Extraordinary..'.

Liefs, Isabella

Xenses

www.xenses.nl

Dresscode voor de evenementen: